hvad er mediationsprocessen?

Mediationimik ingerlatsineq tassaavoq aaqqiagiinngitsunik oqaloqatigiissitsineq, inummik suliamut attuumassuteqanngitsumik oqaloqatigiissitsisulerluni.


Aqutsisuuguit pisortaaguilluunniit aaqqiagiinnerullu qanoq aaqqinnissaanut ikiortissamik pisariaqartitsiguit attaviginissannut tikilluaqqusaavutit. 


Mediationimik periuseq atorlugu oqaloqatigiissitsisarninni anguniartarpara aaqqiagiinngitsut oqaloqatigiissinneqarneranni illuatungeriit tamarmik ajugaasutut misigalutik ingerlariaqqinnissaat. Kiisalu tamarmiullutik aaqqiissummut piginneqataanissaat.


Mediatoritut soraarummeernikuuvunga nunatsinnilu suliffeqarfinni aaqqiagiinngitsunik oqaloqatigiissitsinermut pitsaasumik misilittaqarlunga.


Mediationimik periuseq ilinniarusussaguk-ku pikkorissaassutigisarpara, 


Attaviginnissannut tikilluaqqusaavutit:

​Mediationsprocessen svarer til den naturlige beslutningsproces som vi mennesker går igennem hver gang når vi skal træffe beslutninger. Processen består af 5 facer, processen sikrer at parterne er i samme face på samme tid, for derved at sikre at parterne har et konstruktivt møde.    
En mediator er en upartisk tredjemand der hjælper andre med at finde en løsning på en konflikt eller problem, med det mål at skabe en vind - vind aftale for personerne. 

Hvornår kan mediation anvendes?
​Mediation kan anvendes i alle situationer hvor der skal træffes en beslutning. Det kan være ved konflikter, forhandlinger, møder, coaching hvor man ønsker en vind-vind udfald, hvor man ønsker at parterne skal arbejde sammen eller en forbedret relation mellem parterne.


Er du leder og har behov for hjælp til, at håndtere konflikten blandt dine medarbejdere? Så kan jeg hjælpe dig.      Jeg er uddannet eksamineret mediator og har stor erfaring med organisatorisk mediation i forskellige virksomheder. 


Ønsker du at lære hvordan man anvender mediation, afholder jeg ligeledes kurser derom. 

Aaqqiagiinngitsut aaqqiagiinnginnerup aaqqiissutaanut piginneqataanerat annertunerpaaffianiitiguk

MEDIATION

MEDIATION

Skab ejerskab for løsningen til konflikten hos alle involverede parter

Mediationi sunaava?